Bestuur

Het bestuur van de Stichting wordt verzorgd door het bestuur van de Van Sypesteyn Stichting. Alle operationele zaken van Vrienden van Sypesteyn worden door een enthousiast team vrijwilligers verzorgd.

Teamsamenstelling

Nadine Teunissen communicatie & bestuurslid Vriendenzaken
Alfred Fida financiën
Ineke Voges – Vrakking vriendenadministratie
Sieta Vermeulen-Franssen lid
Patrick Willemse lid
Het team is per e-mail bereikbaar via commissie@vriendenvansypesteyn.nl.

Vacature

De Stichting Vrienden van Sypesteyn geeft financiële ondersteuning aan Kasteel-Museum Sypesteyn voor onder anderen aankopen, restauraties en tentoonstellingen.
De Stichting verkrijgt haar geld door donaties van de Vrienden. Vrienden krijgen 3 maal per jaar een nieuwsbrief, kunnen aan speciaal voor hen georganiseerde activiteiten deelnemen en hebben kosteloos toegang tot de tuin en het kasteel.

Ter versterking van het bestuur is de Stichting Vrienden van Sypesteyn op zoek naar enthousiaste mensen die een bijdrage willen leveren aan de doelstellingen van onze stichting. We zoeken 2 enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelstellingen van de Stichting en daarnaast een collegiaal, resultaatgerichte, ondernemende en kritische opstelling hebben.

Het team komt 6 keer per jaar bij elkaar voor overleg en draagt daarnaast bij bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten of het leveren van content voor de nieuwsbrief. Het betreft een vrijwillige bestuursfunctie zonder geldelijke beloning.

Bent je geïnteresseerd in een rol binnen ons team?
Neem dan contact op met Patrick Willemse per telefoon 06-51153043 of per e-mail patrick@vriendenvansypesteyn.nl